Președintele PNL Timiș, Alin Nica, sare în apărarea lui Florin Cîțu, despre care susține că nu trebuie schimbat din funcția de președinte al PNL pentru că asta ar arăta imaturitate politică.

Nica arată faptul că nu se poate ca 39 de președinți de filială să fie de acord cu schimbarea lui Cîțu, pentru că asta ar însemna că Timișul este singurul care s-ar opune.

„Am văzut știrea, care mi se pare deplasată, ca să nu zic fake news, asta înseamnă că noi suntem singura filială care nu știm despre acest subiect, ceea ce greu de crezut. Nu cred că e nevoie acum de schimbarea conducerii, e destul de greu să schimbi președintele fără congres. Oricum, o să fie o ședință a Biroului Politic Național zilele următoare. Eu nu sunt de acord cu schimbarea conducerii pentru că ar arăta imaturitate politică să schimbi conducerea cum bate vântul și ar trebui să ne concentrăm pe livrarea către cetățeni a unor rezultate bune din partea guvernării”, a spus liderul liberal Alin Nica, informează PressAlert.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentEuroparlamentarul PNL Gh. Falcă anunță ruperea completă de Rusia: ”Avem astăzi resurse pentru a deveni independenți”
Articolul următorLiderul PNL Iași cere schimbarea lui Cîțu: ”Făcând acum acest restart românii vor aprecia noul leadership”