„Și ministerul și Colegiul Medicilor, fiecare pe palierul său (n.r. poate să facă apel către medicii plecați). Noi deja am luat legătura din această dimineața cu ambasadele noastre din statele Uniunii Europene, în care comunităților de români medici să le solicităm în acest moment dificil colaborarea și ajutorul. Suntem toți pe baricade și toți românii unde ne aflăm suntem cu gândul la ai noștri. E un moment greu, corpul medical e în prima linie, poate altă dată trimisi la muncă în altă parte, acum ne întoarcem, suntem eroii și vom rămâne eroii”, a spus ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, la „Legile Puterii”.

În Cehia, Milan Kubek, preşedintele Colegiului Medicilor, a făcut apel la medicii cehi care lucrează în străinătate să se întoarcă acasă pentru a-şi ajuta ţara să treacă peste criza din sectorul medical.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentMinistrul Sănătății: Dacă nu facem acum reforma, mai trec zeci de ani/ Am cerut coordonarea spitalelor la minister
Articolul următorMesajul premierului Orban pentru români: ”Este mult mai ușor să nu te îmbolnăvești decât să treci prin boală. Aveți grijă de voi”