Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal (PNL), a vorbit despre noul buget al României, subliniind că acesta este unul realist și se focalizează pe investiții pentru a stimula redresarea economică.

Bugetul pentru 2024 este realist. Fostul prim-ministru Nicolae Ciucă a făcut declarații importante cu privire la bugetul țării. Președintele Partidului Național Liberal (PNL) a subliniat că bugetul pentru anul viitor este realist și adaptat la actuala situație economică.

„Este un buget foarte realist, pentru că actuala situație economică ne obligă la această abordare realistă, vom continua proiectele de investiții (…) vor fi bani pentru proiectele de la Ministerul Dezvoltării, Mediului.

Este prima data când vom avea o creștere mare pentru Ministerul Educației, istorică pentru România, la Ministerul Mediului, la Transporturi”, a declarat președintele PNL la o emisiune TV.

PNL va câștiga alegerile

Fostul șef al Executivului a afirmat ferm că PNL va câștiga alegerile cu el la conducere.

„Avem încredere în succesul PNL și vom continua să guvernăm pentru binele țării”, a declarat Ciucă, exprimându-și încrederea în rezultatele favorabile ale partidului în viitorul electoral.

Nicolae Ciucă a anunțat că se așteaptă la economii majore după recentele reduceri de cheltuieli. A subliniat importanța responsabilității financiare și a eficienței în gestionarea resurselor statului pentru a asigura bunăstarea și dezvoltarea durabilă a țării.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentCum vor arăta orașele și satele României. Decizii cruciale ca parcurile să nu rămână doar pe hârtie. Reglementări importante pentru construcții
Articolul următorNicolae Ciucă: „Nu există construcție de dreapta fără PNL. Încrederea în sine este o virtute importantă pe care noi o avem”