În această dimineață, președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac i-a trimis un răspuns acid deputatului PNL Alexandru Popa care îl acuzase că este președinte al CJ doar cu numele și că cel care conduce de fapt instituția este vicepreședintele Ionel Epureanu. Răspunsul lui Chiriac este unul ”în termenii pe care îi știe cel mai bine, <<o dedicație de la mine pentru Popa>>”.

 ”Cine e domnul Popa? Este deputățel PNL, bombardier și mare politician al Brăilei! 

Mă tot provoacă domnul deputat de câteva săptămâni, aruncând cu declarații de tot râsul și jignindu-mă, în speranța că îi voi răspunde. Observ că îi place să-și vadă numele prin ziare, deși credeam că i-a ajuns experiența de la alegerile parlamentare, când toată țara a aflat că aici, la Brăila, urma ca “un bătăuș” sau “șmecherul Făureiului” să ajungă parlamentar. Așa au scris jurnaliștii!

Prima oară când m-a atacat, nu am spus nimic, însă, de data aceasta, am câteva chestiuni de precizat. Nu voi scrie foarte mult căci trebuie să și înțeleagă domnul deputățel.

Alexandru Popa îi confundă pe brăileni cu lăutarii atât de dragi. Nu înțelege că în politică e puțin diferit, că e pe voturi, nu pe vorbe goale și bani. 

Nimeni nu crede, cel puțin cu sinceritate, că acele comunicate de presă semnate de Popa sunt și scrise de el. Să fim serioși! Am văzut cu toții cât de bine se pricepe la comunicare, așa că nu e cazul să mai argumentez. Cel mai bine ar fi să își concedieze consilierii care îl fac de râs și să dea banii la lăutari. Iese mai câștigat domnul deputățel!

În rest, deputățelul Popa poate spune orice, la fel ca Orban sau Câțu, colegii lui de partid. A trecut niște limite, semnând comunicate pline de jigniri și glume proaste, dar asta e! A aterizat în politică de prin alte locuri și îi ia ceva timp până se obișnuiește. Știu toți brăilenii ce l-a recomandat să fie primul pe lista PNL pentru Camera Deputaților! 

Mai bine s-ar ocupa de problemele brăilenilor, că face Guvernul PNL, Guvernul lui Cîțu-Mîțu, praf țărișoara asta!

Să nu-și mai pună consilierii să îmi răspundă și el să semneze, că asta e tot ce am avut de zis. Nu va mai urma!” a transmis președintele Chiriac într-un comunicat de presă. 

Sursa: Realitatea de Braila