“STOP! Până aici! PSD în frunte cu Marcel Ciolacu și liderul deputaților Alfred Simonis sunt prinși practic tranzacționând pe ascuns cu troienii regimului dictatorial de la Budapesta SUVERANITATEA, INDEPENDENȚA, UNITATEA și INDIVIZIBILITATEA statului român, folosindu-se chiar de infrastructura și funcțiile deținute în cel mai înalt for legislativ al țării, Parlamentul României” a scris Pavel Popescu pe pagina de Facebook.
“Ce fac ei când sunt prinși? Cu o impertineță incredibilă neagă acest lucru spunându-ne că nu susțin acest proiect și că va fi invalidat de Senat.
Este exact cum ai juca ruleta rusească cu propria-ți mamă (în cazul de față, România) oprindu-te la prima apăsare pe trăgaci în care, din fericire pentru noi toți, glonțul nu a fost pe țeavă.
Pentru acest act suprem de iresponsabilitate politică, pentru rușinea și umilința suportată de noi ca stat membru NATO și UE în urma acestei erori, le cer demisa celor doi din funcțiile deținute în Camera Deputaților!

P.S. Din 06.03.2020 și până astăzi, Camera Deputaților a avut 7 ȘEDINȚE DE PLEN și de fiecare dată, cei doi amintiți mai sus, responsabili conform majorității parlamentare pentru întocmirea ordinii de zi, au refuzat să pună acest proiect pe masă, pentru a-l respinge. DEMISIA!” 

Articolul precedentPrincipalele proiecte pe ordinea de zi a ședinței de consiliu general din 30 aprilie
Articolul următorIon Ionescu, edilul PSD al comunei Cicănești, petrece alături de prieteni încălcând ordonanțele