Președintele PNL București și primarul Sectorului 5, Ciprian Ciucu, i-a transmis un mesaj primarului general Nicuor Dan, care nu a venit nici până acum cu un buget pentru Capitală, anunțând soluții, dar și spunând că, în lipsa banilor, există riscul insolvenței.

“Nu l-a deschis nici USR, nici PSD, nici primarul general. Soluțiile nu pot fi miraculoase, ci raționale.

Invit partidele din CGMB la un dialog și pe primarul general să venim cu proiecte foarte serioase pentru a genera mai multe venituri. Are potențial Bucureștiul, dar nu este fructificat. Există AFI, există parcări pe care nu se iau bani. Se poate câștiga un milion de lei pe zi.

Se pot aduce bani la buget. Îi spun primarului general să-și ia un consultant. Nu am vorbit de creșteri de taxe, am venit doar cu elemente care să arate că pot exista surse de venit.

Știu mai multe instituții care ar putea fi desființate. Una este Centrul de Protecție a Plantelor. Sunt instituții care mănâncă 10 milioane de lei. Este o invitație la reformă pe care o face PNL.

Primarul general este singurul care poate genera bugetul, dar pe această liniște totală e o situație extrem de grea a Primăriei. Dacă va fi ignorată, ne poate paște insolvența”, a spus Ciprian Ciucu.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentKlaus Iohannis: NATO reprezintă cea mai solidă garanţie de securitate pentru România
Articolul următorSURSE: Șeful NATO vine mâine în România, pentru a primi trupele americane la baza Kogălniceanu