Senatorul Eugen Pîrvulescu, candidat al PNL la președinția Consiliului Județean Teleorman, a declarat, la Realitatea PLUS, că Guvernul Orban nu va cădea luni, la votul moțiunii de cenzură depuse de PSD. Senatorul liberal îi acuză pe social-democrați de un simplu joc electoral în plină epidemie de coronavirus și este de părere că la alegerile parlamentare din iarnă, PSD nu va obține mai mult de 20 la sută din voturi.

„Spre surprinderea pesediștilor, care sunt foarte disperați la momentul acesta, în condițiile în care mai avem doar trei luni de mandat în Parlamentul României, pot spune foarte clar că moțiunea nu va trece luni. Din fericire pentru români, Guvernul va rămâne instalat”, a declarat, joi, senatorul Eugen Pîrvulescu, candidat al PNL la Consiliul Județean Teleorman, la Realitatea PLUS.

Senatorul liberal a făcut și un apel la colegii săi parlamentari în legătură cu momentul pe care îl traversează România.

„În cele trei partide PSD, ALDE și PRO România sunt parlamentari responsabili care înțeleg situația delicată prin ce trece România și nu numai, întreaga lume. Iar la momentul acesta este nevoie de stabilitate politică pentru a gestiona această criză generată de pandemie”, a mai spus Eugen Pîrvulescu.

Despre șansele PSD la parlamentarele din decembrie, Eugen Pîrvulescu susține că nu va trece de 20 la sută.

„În mai anul trecut, electoratul PSD a fost de 20%. La acest moment ei vor să facă doar un joc electoral în plină campanie electorală pentru alegerile locale. 

Marcel Ciolacu a venit la Teleorman, unde barca PSD se scufundă. (…) A plecat cu coada între picioare. (…)  Să înțeleagă că electoratul le va da un vot pe 27 septembrie și în decembrie. Așadar, ei nu înțeleg că România are nevoie de stabilitate, din toate punctele de vedere.  

Un Guvern care trebuie să plătească pensii, salarii și să se ocupe de sănătatea populației. Nu este un moment propice, dar sunt parlamentari responsabili.

Noi facem un apel la responsabilitate.

În decembrie avem vot pentru Parlamentul României și atunci se va vedea ce electorat va avea PSD. Eu spun că nu vor trece de 20 la sută”, a concluzionat senatorul Eugen Pîrvulescu, candidat PNL la CJ Teleorman, la Realitatea PLUS.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Cristian Popescu Piedone, șeful de restaurant ajuns primar de sector. Nu-și asumă nimic după tragedia Colectiv
Articolul următorContre între candidații la Consiliul Județean Teleorman Eugen Pîrvulescu și Adrian Gâdea