Este aproape de oameni, amabil, jovial, o fire plăcută. În acelaşi timp, este responsbil şi implicat în marile proiecte de dezvoltare, capabil să muncească pentru a obţine fonduri europene. Călin Bibarţ a început în 2016 ca viceprimar, a preluat conducerea Primăriei ca primar interimar şi a demonstrat că este omul potrivit pentru a conduce Aradul în următorii ani.

Este campanie electorală şi vorbele, promisiunile zboară din toate direcţiile. Dar faptele sunt cele care rămân. Şi faptele îi recomandă pe Călin Bibarţ şi PNL! Ce putem observa, concret, în activitatea lui Călin Bibarţ? În primul rând, o garanţie a continuării proiectelor de dezvoltare. Doar în ultimele luni am văzut lucruri concrete, proiecte în desfăşurare care vor transforma Aradul următorilor ani. Semnarea protocolului pentru finanţarea Cetăţii Aradului, în valoare de 80 de milioane de euro este un exemplu potrivit. Proiectul în valoare de 48 de milioane de euro, din fonduri europene, pentru transport ecologic, care include un pod nou peste Mureş pe strada Şaguna este un alt exemplu. În loc de vorbe, sunt lucruri concrete, fapte.

În acelaşi timp, Călin Bibarţ este aproape de oameni. Poate edificator este modul în care îşi încheie fiecare zi la Primărie, prin Rondul de seară. O ieşire în oraş, în punctele sensibile, în care prezintă gândurile şi soluţiile pe care le va pune în aplicare. Pentru că un primar bun este acela care ştie Aradul, nu îl descoperă în campania electorală.

Acestea sunt motivele pentru care Călin Bibarţ şi PNL se bucură de încrederea arădenilor: prezintă garanţia faptelor, garanţia proiectelor de dezvoltare!

Comandat de PNL Arad, executat de SC Lexus Publicitate SRL, cod mandatar 21200012

Sursa: Realitatea de Arad

Articolul precedentVot 2020 | Cum îşi pot exprima dreptul bolnavii de COVID sau persoanele aflate în carantină
Articolul următorProiectele care schimbă radical Aradul intră în linie dreaptă!