Vicepremierul Raluca Turcan a declarat miercuri că PSD demonstrează că nu se poate abţine să se folosească de criza sanitară pentru a obţine câştiguri politice.

Prim-vicepreşedintele PNL, vicepremierul Raluca Turcan, susţine că prin votul la moţiunea simplă împotriva ministrului de Finanţe, PSD “demonstrează din nou că nu se poate abţine să se folosească de criza sanitară pentru a obţine câştiguri politice”.

“Aceeaşi majoritate care a pus pe butuci economia României a dat dovadă azi de un tupeu incredibil prin votul împotriva ministrului Finanţelor Publice, Florin Cîţu. PSD demonstrează din nou că nu se poate abţine să se folosească de criza sanitară pentru a obţine câştiguri politice. Nimeni responsabil de situaţia finanţelor pe care am găsit-o la preluarea guvernării nu ar trebui să mai deschidă gura o bună perioadă de timp”, a scris Turcan, pe Facebook.

Ea arată că Guvernul PNL şi ministrul Finanţelor au reuşit “să repare erorile financiare lăsate de ultimele guverne PSD; să asigure finanţare fără dobânzi pentru zeci de mii de agenţi economici aflaţi în dificultate; să stabilizeze bugetul public într-o situaţie economică deosebit de dificilă pentru România; să evite o cădere dramatică a economiei; să acopere cheltuieli ale statului român, multe dintre ele lăsate restante de PSD: medicamente, materiale sanitare, salarii, pensii, indemnizaţii de şomaj şi indemnizaţii sociale; să crească credibilitatea economiei româneşti în ochii investitorilor; să scoată la iveală matrapazlâcurile guvernelor PSD”.

“PSD nu pare capabil să gestioneze nici măcar finanţele unei administraţii de bloc, ce să mai vorbim despre evaluarea finanţelor unei ţări şi a unei guvernări care şi-a asumat că învinge criza? Dar ar putea să pornească de undeva: să pună mâna pe o carte de economie de clasa a XI-a”, mai spune Raluca Turcan.

Articolul precedentRezultate surpriză în cel mai nou sondaj de opinie, realizat la începutul lunii mai
Articolul următorJocuri de Putere în această seară de la ora 23:00, cu Oreste Teodorescu și invitații săi!