Conferință de presă la Râmnicu Vâlcea despre dezvoltarea județului Vâlcea, cu ajutorul fondurilor europene, susținută de Siegfried Muresan, europarlamentar PNL, vicepreședinte al PPE, Cristian Buican, candidat PNL pentru președinția Consiliului Județean Vâlcea și Virgil Pârvulescu, reprezentantul PNL pentru funcția de primar al Râmnicului.

“Avem o echipă pregătită să câștige alegerile! (…)  Am venit astăzi în ultima zi de campanie aici la Ramnicu Valcea, pentru a- i sustine, pentru a le spune foarte clar ca imediat ce PNL va castiga alegerile la nivelul judetului Vâlcea le stau la dispozitie cu toata expertiza pentru a incepe neintarziat absortia de fonduri europene.” – Siegfried Muresan

Discuțiile au făcut referire la modul în care autoritățile locale și mediul de afaceri pot conlucra, prin sprijin reciproc, fiind subliniată necesitatea de absorbție a fondurilor europene care pot dezvolta comunitatea.

Europarlamentarul va fi prezent astăzi și în județul Argeș.

Sursa: Realitatea de Valcea

Articolul precedentAdrian Albu: ”Am dus o campanie corectă și am spus lucrurilor pe nume. Sătmărenii să nu își irosească votul.”
Articolul următorTablete gratuite pentru 33.000 de elevi din Sectorul 5