Ministrul Justiției a postat pe rețelele sociale un mesaj despre extrădarea lui Darius Vâlcov și spune că este primul urmărit internațional pe care îl aduce în țară în mandatul său de ministru. Ea a explicat că Vâlcov va fi predat penitenciarului de la Rahova unde va petrece 21 de zile în carantină

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a postat, luni, după aducerea în țară a fostului ministru de finanțe, Darius Vâlcov, un mesaj pe Facebook, în care spune că este ”primul fugar pe care îl aduc în mandatul meu de ministru al justiției”.

E a mulțumit poliției, magistratului de legătură și autorităților italiene. Ea a explicat că Vâlcov va fi predat penitenciarului de la Rahova unde va petrece 21 de zile în carantină.

”Îi asigurăm patru metri patrați în celula în care va sta. Acestea au fost garanțiile oferite instanțelor din Italia pentru a-l putea aduce înapoi să execute aici pedepsa și după ce va sta la Rahova în regim semi-deschis îl vom muta în alt penitenciar”, a mai spus Gorghiu.

Ea a mai spus că speră astfel să recâștige încrederea publicului în sistemul de justiție, prin aducerea fugarilor ”celebri sau mai puțin celebri” înapoi în țară.

 
 
 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentSfidare a lui Grindeanu la adresa românilor. Podul de la Brăila, închis luni noapte, în minivacanță. Explicația halucinantă a CNAIR
Articolul următorTimiș: Consiliul Județean a modernizat 85% din drumurile județene