„PSD nu spune adevărul, și anume, că nu a crescut valoarea punctului de pensie nici atunci când era stabilitate economică. Este cea mai mare creștere din ultimii ani făcută de România. Nu vindem iluzii, nu avem cum să facem o creștere fără susținere în buget. PSD creează o stare de tensiune în societate”, a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, la „Legile Puterii”, de la Realitatea Plus.

Ministrul Muncii spune că sunt mulți aleși din PSD care știu exact situația de la buget, dar votează cum le dictează partidul.

„Creează o stare de tensiune sugerând că cineva ține bani deoparte și nu ar dori. Noi nu am gândit în cheie electorală. Este un PSD odihnit și se gândește cum să mai speculeze emoțiile oamenilor. (…) Au alimentat și zvonul că nu vor veni pensiile la timp. Nici vorbă. Știind că există acest zvon, m-am ocupat personal pentru a putea tipări taloanele de pensii și de nu avea nicio zi de întârziere”, a mai spus Violeta Alexandru.

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, a spus, după întâlnirea Consiliul Politic Național al PSD, care este planul partidului pentru a determina Guvernul să majoreze pensiile cu 40% așa cum este prevăzut în lege și nu cu 14% cum doreau liberalii.

Articolul precedentVioleta Alexandru, despre campania la București: Tăriceanu a epuizat argumentele/ PSD a preferat vedete
Articolul următorVergil Chițac a anunțat primul lucru pe care îl va face după ce este ales primar: E absolut necesar!