Exista doua narațiunii legate de Coronavirus. Prima și cea mai importanta pentru opinia publica însumează măsurile guvernamentale, strategiile de combatere a răspândirii și colaborarea globală. A doua este însă rezervată serviciilor secrete, așadar mult mai discreta și conține predicatele războiului ideologic și economic între Est și Vest… vom încerca in aceasta seara sa punem in oglinda realitatea științifică legată de Covid 19 și principalele teorii conspiraționiste gândite in laboratoare secrete și diseminate in Mass-media. O maşinărie de propagandă multifuncțională nu doar împrăştie informaţie, dar şi observă atent cum reacţionează societăţile-ţintă: care sunt resursele lor de contra-propagandă (pentru a fi ulterior neutralizate) şi cine sunt cei care preiau temele de propagandă şi le amplifică, preferabil voluntar, deoarece cred în ele.

Ei bine, acestor narative conspiraționiste lansate cu măiestrie de strategii de la Kremlin i se opun studiile epidemiologice ale cercetătorilor universitari din toate mediile academice! Le vom dezbate pe amândouă!

Tot astăzi vom primi mesaje foarte importante din interiorul bisericilor catolice si ortodoxe cu Îndrumări privind slujbele de Florii, din Săptămâna mare şi de Sfintele Paşti intarind credința creștina dar respectând totodata și ordonanțele militare legate de participarea la sfintele taine!

Va aștept alături de Ion M Ionita, Iulian Chifu, Costin Georgescu, gen Alexandru Grumaz, Matei Lazea și de sfințiile lor Francisc Dobos, purtător de cuvânt al Arhidiciezei Româno Catolice și Ionut Mavrichi, consilier patriarhal!

Articolul precedentAnunțul Patriarhiei: Pelerinajul de Florii se suspendă. În noaptea de Înviere, credincioşii pot ieşi doar la ferestre, balcoane pentru a-și spune „Hristos a înviat!”
Articolul următorGuvernul dă ORDONANȚĂ pentru benzină și motorină! Anunț de la Ministrul Economiei