Biroul Executiv al PNL a aprobat vineri programul de guvernare şi lista de miniştri din Cabinetul Ciucă. Anunțul a fost făcut de Florin Cîțu, care a declarat că acest guvern va trece, fiind sprijinit și de PSD.

„Lista de miniștri a fost aprobata cu o singură abtinere iar programul de guvernare a fost votat in unanimitate. Mâine s-ar putea sa avem un BPN in care votam”, a anunțat Florin Cîțu.

Președintele PNL a declarat că „acest guvern va trece. Numărul de voturi e mai mic decât 264. Am vorbit cu dl Kelemen Hunor de mai multe ori. Acest guvern va trece, avem soluții. E un guvern care poate guverna România, cu soluții pentru perioada următoare.

Social-democrații, l-am auzit si pe Marcel Ciolacu că el recomandă să se voteze acest guvern, dar nu a luat el decizia, ci colegii săi vor lua această decizie, „ declarat Flori nCîțu, vineri, după votul pe lista miniștrilor și a programului de guvernare în PNL.

 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentCriza energetică din Timișoara este pe cale să ia sfârșit. Soluția a fost anunțată de premierul Florin Cîțu
Articolul următorGuvernul Ciucă – Lista de miniștri aprobată de PNL – Florin Cîțu: Sunt sigur că vom discuta și în perioada următoare vom avea susținere