Plăcile tectonice se mișca îngrijorător pe nisipurile și așa mișcătoare ale relațiilor internaționale, prevestind un cutremur de proporții, care va reseta in curând marile centre de putere! Va propun in aceasta seara sa punctam cele mai fierbinți puncte din agenda mondiala. Mâine va avea loc o videoconferința între președinții Macron și Putin cu scopul de a defini mai clar și a întări dialogul strategic dintre Franța și Rusia și interesul lor comun in Libia și Siria!

Ambițiile imperiale ale lui Putin sunt dublate de discursul sau tot mai antioccidental iar demonstrația de forța de ieri de la parada din Piața Roșie reprezintă un semnal clar: rusii joaca acum cartea supralicitarii revizionismului .

Un alt capitol îngrijorător este legat un raport al Departamentului de Stat, dat publicității marți, prin care Statele Unite atrag atenția partenerilor NATO ca Beijingul efectuează cercetări clandestine in domeniul armelor biologice și ca ascunde informații despre domeniul său nuclear.

Despre toate aceste și multe alte aspecte tensionate ale momentului vom discuta cu Cristian Diaconescu, Dan Dungaciu, Iulian Chifu și Stefan Ciochinaru.

Articolul precedentFlorin Roman: PSD este principalul vinovat pentru creșterea îmbolnăvirilor de coronavirus
Articolul următor100% TU DECIZI! Eugen Orlando Teodorovici, ministrul discotecar