PSD a ajuns un partid în derivă, desincronizat de mult față de agenda publică, fără viziune, fără lideri, practic un fel de canisă unde exemplarele alfa se sfâșaie pentru putere.
“Epoca Dragnea a fost o adevărată tragedie pentru cel mai mare partid din România, în care politica pumnului în gură a consfinţit dictatura absolută a unui individ ce a adus şi promovat în conducerea PSD-ului multe nulităţi, a căror singură calitate a fost aceea de a lătra la ordin şi de a asculta cu sfinţenie comanda <Stăpânului>”. O definiție scurtă, cuprinzătoare, esențială făcută de unul dintre cei mai apreciați primari din București, Robert Negoita care a anunțat sec și implacabil ca anul acesta nu va mai candida din partea PSD. Nici edilul de la sectorul patru nu se mai simte confortabil in partidul ajuns o adunătura de mediocrii agresivi… “PSD-ul arată că este o structură mult prea slăbită de aceste <căpuşe> care parazitează corpul gazdă, sugându-i orice urmă de vitalitate şi ţinându-l captiv în vremuri trecute. Aceşti paraziţi se ştiu foarte bine. Despre ei am vorbit şi în trecut, dar, din nefericire, ei par că înving trecerea timpului şi rămân să sugă sângele acestui partid, cred eu, până la moartea organismului gazdă” a conchis Negoiță asupra divorțului de găștile dezorientate din jurul lui Ciolacu lăsând-o pe Gabriela Firea cu un rictus înghețat și cu fiori siniștri pe șira spinării…vom afla în această seară multe alte tenebre din interiorul cercului de putere pesedist chiar de la Robert Negoiță care se va afla în platou în prima parte a emisiunii! Vom trage concluziile alături de Ion M. Ionita, Oana Stanciulescu și Bogdan Comaroni. Va aștept!
Articolul precedentVIDEO Klaus Iohannis, semnal de ALARMĂ după noul RECORD de noi cazuri: ”Virusul e real, nu are culoare politică, nu dispare prin lege sau prin negarea lui”
Articolul următorConsilier general PNL: E mai probabilă o alianță Firea-Ponta decât ca bucureștenii să aibă apă caldă la robinet la toamnă