Imediat după alegerile locale, s-a întâmplat ceva foarte bizar cu toate partidele noastre: Scandal cât casa poporului între între PNL și USR, care se acuză reciproc de blat cu PSD, după votul din Parlament pentru Consiliul Legislativ.
 
Liberalii îi acuză pe cei din USR că l-au votat pe Florin Iordache și amenință că după alegeri nu vor face o alianță cu un partid care „l-a susținut pe cel care a dat OUG 13”. De partea cealaltă, USR îi acuză pe liberali că sunt „mincinoși”. Presedintele PMP, Eugen Tomac toarnă gaz peste foc amintind ca și in trecut, in spatele votului secret, a fost propulsat Badalau la Curtea de Conturi cu sprijin și de la USR și de la PNL.
 
Votul de ieri pentru “Ciordache”, primit de la soldații lui Barna a fost condiționat de susținerea senatorului George Dircă la șefia secției din Consiliul Legislativ. O alta decizie politica ne lasa ca pe măgar in ceata.
 
Fostul ministru al Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu din Guvernul Cioloș deschide lista PSD Cluj la Camera Deputaților.
Cu o lună jumătate înainte de alegerile parlamentare, Victor Ponta mai primește un shpitz sub centura, acolo unde abia mai are 1% încredere politica. Locul 2 la Camera din partea Pro România, Banicioiu este invitat de DNA sa răspundă la acuzațiile de luare de mita și trafic de influența, iar secretarul general al micropartidului, Ion Mocioalca a fugit la PSD.
 
Despre toate acestea și alte grozavii cu parfum de neuroni prăjiți vom discuta diseară cu Oana Stanciulescu, Ion M Ionita și Dan Bucura.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentCristian Rizea rupe tăcerea: cum au fost protejați anumiți afaceriști străini de statul paralel
Articolul următorPreședintele TNL, Mara Mareș: “1.166 de membri ai TNL au câștigat mandate de primari, viceprimari, consilieri județeni și locali!”