Situație critica pe frontul de combatere al pandemiei: 3.109 cazuri noi de coronavirus au fost depistate în România în ultimele 24 de ore. Alte 68 de decese au fost raportate. 651 de pacienți sunt internați la Terapie Intensivă, fiind un nou record.
 
Rata de infectare în București anunțată de Grupul de Comunicare Strategică este foarte aproape de pragul de 3 la mia de locuitori. E limpede ca lumina zilei că cea mai mare provocare a momentului pentru Cabinetul Ludovic Orban este cum va reuși să gestioneze aceasta nouă criză epidemiologică ăn timpul scurt până la declanșarea alegerilor generale. Din punctul meu de vedere sunt trei aspecte foarte delicate, mai ales în campanie electorală, dar de rezolvarea lor depinde dacă izbutim sau ne prăbușim. Dar pentru asta este nevoie de curaj, determinare și mai ales o mare abilitate de a comunica în spațiul public!
 
Vom vorbi și despre succesul deputatului independent Ana Birchall care a reușit să impună Comisiei Juridice să adopte în unanimitate proiectul de lege susținut de ea privind confiscarea extinsă a averilor ilicite.
 
Vă aștept alături de Laurențiu Leoreanu, Cristian Bacanu, Mihai Neamțu și Sorin Manea!

Sursa: Realitatea Din PNL