“În politică avem nevoie mai întâi de toate de profesioniști, de oameni care au performat în domeniul pe care și l-au ales”, a declarat, sâmbătă, liderul PNL Nicolae Ciucă. El le-a transmis tinerilor liberali un mesaj extrem de important, și anume că “nu poți să faci performanță în politică dacă nu ai făcut performanță într-o profesie”. 

” Este, de asemenea, important ca voi să înțelegeți mai bine decât noi și am să repet ceea ce v-am spus la Școala de Vara, dezvoltarea personală, dezvoltarea profesională trebuie să o puneți mai presus decât oricare alt obiectiv. De ce vă spun chestiunea aceasta? Pentru că, în continuare, susțin că în politică avem nevoie, mai întâi de toate, de profesioniști, de oameni care au performat în domeniul pe care și l-au ales, care au considerat că-i caracterizează”, a subliniat liderul PNL.

El a adăugat: “Aseară, la Gala Premiilor Liberale, a fost o chestiune absolut lăudabilă pentru că am putut să vorbim despre performanță”.

“Nu poți să faci performanță în politică dacă nu ai făcut performanță într-o profesie. Ca atare, vă îndemn să învățați, vă îndemn să munciți, să trudiți, că tot am folosit această sintagmă, vă îndemn să dați dovadă de umanitate, de empatie. Să arătăm, intr-adevăr, că ne pasă, să arătăm că nu doar vorbim, ci și facem”, a mai spus Ciucă.

Discursul liderului PNL a fost susținut  la Sighet, la Școala Tineretului Național Liberal. Vineri, Nicolae Ciucă s-a aflat în județul Sălaj, unde a inaugurat piața agroalimentară de la Șimleu Silvaniei.

Nicolae Ciucă este militar de carieră, cu o experiență impresionantă. Acesta a participat în misiuni în Irak și Afganistan și a fost șeful Statului Major.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentNicolae Ciucă, la Școala TNL de la Sighet: PNL își dorește și fac tot ceea ce îi stă în putință pentru creșterea pensiilor
Articolul următorImpactul bugetar pentru creșterea pensiilor. De câți bani are, de fapt, nevoie Guvernul în 2024 și 2025