Premierul Ludovic Orban a anunțat, în această seară, în exclusivitate, la emisiunea “Legile Puterii”, de la Realitatea PLUS, că anul școlar va fi încheiat, cerându-le profesorilor să se mobilizeze după vacanța școlară pentru predarea online.

Liderul de la Palatul Victoria a anunțat că, dacă lucrurile sunt în regulă, după 15 mai se poate da drumul activității școlare.

„Anul școlar va fi încheiat, adică elevii o să-și dea toate examenele care se dau la sfârșit de an, la fel și studenții își vor da toate examenele. Dacă după 15 mai, lucrurile vor fi în regulă, putem să dăm drumul la activitatea școlară. Oricum profesorii vor trebui să se mobilizeze după vacanța școlară să intensifice predarea online până se vor putea redeschide școlile și de asemenea trebuie să fie pregătite examenele care se dau cu cea mai mare seriozitate”, a declarat premierul Ludovic Orban, la emisiunea “Legile Puterii”, de la Realitatea Plus.

Articolul precedentOrban: Vom plăti șomaj tehnic și după ieșirea din starea de urgență
Articolul următorKlaus Iohannis: Stați acasă! Altfel, după sărbători, vom avea înmormântări! Voi cere ministrului de Interne să revină asupra acordului cu BOR