PNL ar putea avea aceeaşi listă de candidaţi cu USR-PLUS pentru Consiliul General al Capitalei, dacă se va ajunge la o înţelegere în acest sens între cele trei formaţiuni politice, a declarat, luni, preşedintele liberalilor, Ludovic Orban, invitat la Realitatea PLUS, în emisiunea “Legile puterii”.

“Există două variante: să fie doar susţinerea pentru Nicuşor Dan la Primăria Capitalei şi PNL şi USR-PLUS să aibă liste proprii la Consiliul General. Se poate ajunge şi la o listă comună dacă se va ajunge la o astfel de înţelegere. Într-un fel, din declaraţiile celor de la USR-PLUS, am înţeles că este o preferinţă pentru varianta candidaturilor separate. Indiferent care va fi formula, ideea de bază va fi susţinerea totală a lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, în emisiunea “Legile puterii”.

Potrivit liderului PNL, din punctul de vedere al partidului, şi la primăriile unor sectoare ar putea fi desemnaţi candidaţi unici, susţinuţi de PNL şi USR-PLUS, însă nu a dorit să dezvolte subiectul.

Totodată, preşedintele PNL a adăugat că, alături de Nicuşor Dan şi celelalte formaţiuni politice care susţin candidatura acestuia la Primăria Bucureştiului, va fi realizat un program de guvernare al Capitalei. 

Articolul precedentLudovic Orban, despre susținerea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei: Are șansa de a câștiga
Articolul următorKlaus Iohannis, întâmpinat cu proteste la bilanțul MAI. Mesajul președintelui pentru polițiști