Dacă la început, lumea civilizată privea detașat, chiar cu o oarecare repulsie condițiile precare de igienă și siguranța alimentară din piața de pește din Wuhan, locul de unde s-a presupus că a izbugnit epidemia, pe masură ce virusul nevăzut începea să se strecoare din ce în ce mai aproape de fiecare dintre noi, a început o mutație dramatica în psihologia maselor.

Spaima este un sentiment generalizat în această perioadă. Frica i-a facut pe oameni să lichideze stocurile de maști chirurgicale, să dea iama în magazine, și tot frica i-a facut să ia decizia de a lucra de acasă, de a face Homeschooling.

Atunci când avem de ales între mai multe alternative, ar trebui să ne întrebăm nu numai cum să facem ca să depășim amenințarea imediată, ci și în ce fel de lume vom locui după ce trece criza!

Și nu uita un lucru:

Viața va distruge tot ce e de prisos până când rămâne doar ce este cu adevărat important!!!

Antrenorul geniilor, profesorul Florin Colceag, Mircea Coșea, Petrisor Peiu, Grigore Cartianu, Bogdan Comaroni, medici, economiști,autorități publice, vedete, influenceri vor fi alături de Dvs pentru o nouă ediție maraton!

Articolul precedentAngajatorii trebuie să-și protejeze salariații și afacerile și să apeleze, la nevoie, la șomajul tehnic suportat de stat
Articolul următorKlaus Iohannis: Urmează săptămâni critice. Nu vă expuneți inutil!