Șeful DSU, Raed Arafat, susține că trebuie păstrate o serie de restricții și după 15 iunie, iar dacă ne vom întoarce la situația de dinaintea pandemiei, atunci România va plăti scump această greșeală.

”Din perspectiva mea, v-am spus că trebuie să continuăm clar cu o modalitate de a putea coordona și a lua anumite măsuri. Acest lucru ni-l permite deocamdată starea de alertă. Din 15 iunie trebuie să analizăm cum se va putea. Poate cu starea de alertă, dar cu mai puține restricții. Dacă nu va fi starea de alertă, vedem care va fi. Dacă lăsăm totul și spunem că revenim la situația dinaintea virusului, eu cred că e o greșeală pe care o vom plăti scump. (…) Trebuie să avem înţelepciunea şi răbdarea să mai aşteptăm. Este vorba de o săptămână, două, trei”, a declarat Raed Arafat, la emisiunea “România 9” de la TVR.

”În lumea politică trebuie să se discute. Eu sunt convins că se va ajunge la un consens și lumea va înțelege că lucrurile nu s-au terminat încă. Eu nu cred că am terminat încă”, mai precizat Arafat,

 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedent„Legile puterii”. Nicușor Dan, acuzații grave la adresa primarului general Gabriela Firea
Articolul următor„Florin Cîțu este ținta PSD de frica DNA”, anunță liderul PNL din Camera Deputaților