Președintele Klaus Iohannis a discutat telefonic, marți, cu liderul Republicii Azerbaidjan, Ilham Aliyev, despre diversificarea surselor de aprovizionare a României cu gaz și electricitate.

„Am avut o convorbire telefonică foarte bună cu președintele Ilham Aliyev despre întărirea și extinderea parteneriatului strategic între România și Azerbaidjan în toate sectoarele de cooperare, la marcarea a 30 de ani de relații diplomatice. Am discutat cu președintele Ilham Aliyev despre consolidarea cooperării noastre în domeniul energetic astfel încât să putem întări securitatea energetică prin diversificarea surselor de gaz natural și electricitate. I-am mulțumit președintelui Ilham Aliyev pentru deschiderea sa în a ne oferi suport în acest domeniu”, a scris Iohannis pe Twitter.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentFlorin Cîțu, întâlnire cu Manfred Weber, preşedintele PPE: ”România rămâne ancorată să facă toate reformele din PNRR”
Articolul următorFOTO VIDEO Nicolae Ciucă la Isaccea – Un război nedemn, neprovocat pe care forțele armate ruse îl desfășoară în Ucraina