Senatoarea Gabriela Crețu a răbufnit după reținerea soțului, Dumitru Buzatu: Aştept explicaţie statutară şi legală pentru suspendarea mea din partid

Senatoarea PSD Gabriela Creţu, soţia preşedintelui CJ Dumitru Buzatu – reţinut de DNA pentru o mită de peste un milion de lei şi exclus din PSD – s-a revoltat pe grupul de comunicare al senatorilor PSD după ce a fost suspendată din partid, potrivit unui mesaj obţinut de News.ro.

“Aştept explicaţie statutară şi legală pentru suspendarea mea din partid. Voi face contestaţie la Comisia de integritate”, a scris Gabriela Creţu pe grupul senatorilor PSD imediat după ce a fost suspendată din partid.

Biroul Permanent Naţional al PSD, reunit sâmbătă dimineaţă în format online, a decis să-l excludă din partid pe liderul organizaţiei Vaslui, Dumitru Buzatu, prins în flagrant când lua mită. De asemenea, soţia lui Dumitru Buzatu, senatoarea PSD Gabriela Creţu, a fost suspendată din partid. Şi fiul lui Dumitru Buzatu, Tudor Buzatu, a demisionat din guvern.

Gabriela Creţu este la al patrulea mandat de parlamentar din partea PSD.

Articolul precedentNicolae Ciucă: „Sinaia este un exemplu de bune practici ale administrației liberale”
Articolul următorDeputatul PNL Oana Ozmen: ”România a fost nominalizată în raportul IEA ca fiind printre primele țări europene care au un cadru legislativ privind hidrogenul”