Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a vizitat Sinaia, acolo unde se pregătesc investiții semnificative. În Sinaia zeci de milioane de euro vor fi investite, conform PNRR. Acolo va fi construit un spital orășenesc și va fi modernizată școala care va deveni una dintre cele mai dotate unități de învățământ din țară. 

„Sinaia este un exemplu de de bune practici ale administrației liberale. În proiectele sale de dezvoltare a orașului, primarul Vlad Oprea are toată susținerea autorităților județene și naționale. În vizita de astăzi, am văzut două investiții care vor crește semnificativ calitatea serviciilor publice: modernizarea Școlii Generale ”George Enescu” și șantierul noului spital”, a declarat Nicolae Ciucă, aflat la Sinaia împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova. 

Elevii vor avea la dispoziție o piscină, o sală de sport, un teren de sport în aer liber, iar toate sălile de clasă vor avea încălzire prin pardoseală și table inteligente. Proiectul este finanțat prin PNRR cu 4,5 milioane euro. Iar noul Spital Orășenesc Sinaia, cu 143 de paturi, va avea un centru de primiri urgențe, o secție de imagistică, un bloc operator cu trei săli, un alt bloc dedicat nașterilor și laboratoare medicale. Costul aproximativ se ridică la 55 milioane euro. Termenul de finalizare este anul 2024.

„Unitatea de învățământ va fi una dintre cele mai bine dotate din România. Elevii vor avea la dispoziție table inteligente, o sală de sport, piscină, un teren de sport în aer liber. Toate sălile de clasă vor avea încălzire prin pardoseală. Proiectul este finanțat prin PNRR cu 4,5 milioane euro, la care se adaugă încă 406.000 euro doar pentru mobilier și echipamente IT.
 
Noul Spital Orășenesc Sinaia va costa aproximativ 55 milioane euro și va fi gata anul viitor. Va avea un total de 143 de paturi, un centru de primiri urgențe, o secție de imagistică, un bloc operator cu trei săli, un alt bloc dedicat nașterilor și laboratoare medicale.
 
Astăzi, mi-au fost alături, pe parcursul întâlnirilor și prim-vicepreședintele PNL Iulian Dumitrescu – președinte al Consiliului Județean Prahova și deputatul PNL de Prahova Mircea Roșca”, a mai spus președintele PNL.

Imagine

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentAlina Gorghiu propune Legea 2 Mai, care urmează legea Anastasia: Traficanţii de droguri de mare risc, cocaină, heroină, fentanil, să nu mai aibă posibilitatea să primească suspendarea executării pedepsei
Articolul următorTot ea face circ: Sotia baronului spagar Buzatu cere explicatii din PSD despre scandalul de coruptie in care se afla!