Ministrul Educaţiei – Ligia Deca a prezentat, miercuri, în ședința de Guvern, proiectul Legilor Educației.

„Legile reprezintă un jalon în PNRR. Avem toate avizele și le mulțumesc colegilor care ne-au ajutat să obținem toate actele. Următorul pas firesc este ca acest pachet legislativ, după aprobarea în Guvern, este să intre în dezbatere parlamentară. Reformele vizează o serie de probleme din sistemul educațional. Vorbim despre o nouă paradigmă a sistemului social”, a spus ministrul Educației – Legia Deca.

„3,6 mil de euro sunt bani prevăzuți pentru implementare și este absolut necesar să aliniem legile astfel încât să obținem banii”, a spus premierul Nicolae Ciucă. Acesta a menționat că „este pachetul de legi pe care cu toții îl așteptăm pentru că educația reprezintă unul dintre domeniile prioritare al guvernării”.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentRaluca Turcan: ”Pragul de 250.000 de lei pentru abuzul în serviciu este o greșeală care trebuie corectată la Camera Deputaților”
Articolul următorRareș Bogdan, reacție la votul din Senat: „Să fie limpede, PNL nu susţine introducerea unui prag pentru abuz în serviciu”