Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat , la Legile puterii , ca pensiile vor fi primite la timp de pensionari și ca probabil cele platite prin card vor fi primite mai repede.

„Mesajul meu pentru pensionari este că  pensiile vor fi asigurate la timp, discutam si de posibilitatea decalării la plata mai devreme a pensiilor, ma refer la cele prin posta.

Se vede acum diferenta intre cei care primesc pe card si posta, sunt avantajati cei care primesc pe card, ca nu au expunerea de a fi contaminati.

Știu ca directorul Postei romane a luat toate masurile care sa duca la expunerea redusa a pensionarilor, pensiile vor fi acordate la timp.

Cele de pe card intra cum era prevazut.

De  cele prinposta vor fi livrate de postasi, graficul, nu am motive sa cred ca vor fi intarzieri. Am erut asigurari si postasii sunt echipati corespunzator, pentru a evita orice contaminare”, a declarat miercuri ministrul Muncii la „Legile puterii”.

Articolul precedentDan Cristian Popescu: Facem tot ce putem pentru a ajuta mediul privat
Articolul următorMinistrul Economiei – Virgil Popescu spune că platforma unde pot fi depuse cererile pentru obținerea certificatelor de situație de urgență este gata