Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, i-a atenționat, sâmbătă, pe directorii caselor județene de pensii că îi va schimba din funcție în urma sesizărilor primite din teritoriu, potrivit cărora nu fac tot ce trebuie pentru a le răspunde pensionarilor.

„Cine are frică în sensul de a se simţi plafonat, a nu mai avea plăcerea să lucreze cu pensionarii, oameni care au nevoie de explicaţii detaliate pentru că nu sunt de specialitate pentru a înţelege documente seci (…) Mă refer la directorii de case judeţene de pensii care nu mai au plăcerea de a lucra cu pensionarii. Pe ei îi informez că voi lua decizii privind schimbarea lor.

Schimbarea şefului Casei Naţionale de Pensii nu este singura schimbare pe care o am în vedere.

De unii (directori ai caselor de pensii – n.red.) sunt foarte mulţumită. Dar un număr mult prea mare se comportă ca şi cum sunt Dumnezei în judeţele lor.

Dacă nu văd o îmbunătăţire, voi lua decizii radicale în aproximativ două luni”, a avertizat Violeta Alexandru, sâmbătă, la un post tv.

Articolul precedentLudovic Orban: Vom emite OUG dacă CCR decide că starea de ALERTĂ este neconstituțională
Articolul următorPreședintele, Premierul și Ministrul Sănătății, în vizită la unitatea de suport medical COVID-19 din Târgu Mureș