Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, afirmă că nu există nicio problemă cu finanţarea cheltuielilor în prima parte a anului viitor, fiind asiguraţi banii pentru primele patru-cinci luni.

De asemenea, Cîţu precizează că la Minister se lucrează la bugetul pentru anul viitor, pe structura actualului Guvern, cu 16 ministere. ”O să fie foarte uşor de ajustat dacă prin negociere politică se ajunge la o altă structură”, a precizat Cîţu, citat de news.ro.

”Am văzut în spaţiul public foarte multă îngrijorare cu privire la situaţia economic a României. Vreau să vă asigur pe toţi că nu este nicio problemă, mai mult sunt două lucruri p care vreau să vi le prezint. În primul rând, am asigurat finanţarea pentru prima parte a anului viitor, vorbim de cheltuielile pentru primele patru-cinci luni. Nu există nicio problemă pentru cheltuieli, mai ales pentru cheltuielile în sănătate, investiţii. Banii îi avem, nu este nicio problemă să le dăm drumul, să putem face aceste cheltuieli – salarii, pensii, nu este nicio problemă”, a afirmat, miercuri, Florin Cîţu, într-un mesaj video postat pe pagina sa de socializare. 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentFlorin Roman anunță că PNL a obţinut în Camera deputaților preşedinţia a 6 comisii permanente şi preşedinţia Comisiei SRI
Articolul următorDecizie majoră: Biroul Politic Naţional al PNL se reuneşte miercuri, de la ora 17.00