PNL Teleorman are mai mulți parlamentari în fieful consacrat al PSD, pentru prima oară în ultimii 30 de ani, după alegerile din 6 decembrie 2020.

PNL Teleorman a obținut 3 deputați și un senator la alegerile de duminică, cu doi deputați mai mult ca în 2016 chiar în fieful fostulu ipreședinte al PSD, Liviu Dragnea, scrie flux24.ro.

Liberalii trimit trei deputați în Parlamentul României și datorită implicării serioase a lui Cristi Barbu, care, din funcția de secretar general adjunct al Guvernului, a reușit, într-un timp foarte scurt, să facă pentru județul Teleorman mai mult decât au făcut alții în ultimii ani.

Liberalii reușesc astfel să echilibreze raportul de forțe pe scena politică din Teleorman, unde PSD a deținut supremația în ultimii 30 de ani, mai notează aceeași publicație.

În județul Teleorman, PSD obține 42,02% din voturile valabil exprimate pentru Camera Deputaților, iar PNL – 39,27, rezultat ce le-a asigurat liberalilor poziția a treia la nivel național și trei mandate de deputați dintre cele cinci care îi revin județului Teleorman, mai scrie actualitateadeteleorman.ro.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentPreședintele Iohannis: ”Noul guvern va avea ca principal obiectiv reconstrucţia României şi consolidarea statutului ţării noastre de partener al UE”
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 123. Cine a fluierat în biserică în ziua votului din 6 decembrie