Guvernul Orban da o importanta crescuta economiei argeșene (…), judetul va putea prospera. Se poate și în Arges! Declarațiile îi aparțin candidatului PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, Emanuel Soare.

La sfârșitul acestei săptămâni, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a efectuat o vizită de lucru în județul Argeș. 

Sunt impreuna cu dânsul, cu o parte din echipa mea pentru Consiliul Judetean și cu președintele PNL Arges, Adrian Miutescu, deputatul Dan Bica și candidatul PNL pentru Primăria Mioveni, Argentina Culcus, la Fabrica de Combustibili Nucleari. 

Guvernul Orban da o importanta crescuta economiei argeșene și, cu o administrație liberală, judetul va putea prospera. Se poate și în Arges!- Emanuel Soare

Ministrul Economiei a fost prezent și la sediul Hidrocentralei Curtea de Arges și la statia de 110 kV de la Oesti, aflată în plin proces de retehnologizare. 

(…) Hidrocentrala de la Vidraru, va beneficia de lucrări de retehnologizare masive, aceasta funcționând din 1966 fără întrerupere.

Cu sprijinul Guvernului liberal, vom demonstra că se poate și în Arges! a subliniat Emanuel Soare.

 

Sursa: Realitatea de Arges

Articolul precedentMinistrul Economiei, prezent la sediile a doi operatori economici importanți din Argeș
Articolul următorGuvernul va aloca 60 de milioane de euro pentru universități