Filiala PNL Bacău susţine candidatura lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte al partidului, potrivit unui comunicat de presă postat pe pagina de Facebook a filialei liberale.

Preşedintele interimar al filialei, Viorel Miron, a declarat că decizia a fost luată în unanimitate de către Biroul Politic Judeţean al PNL Bacău încă din luna ianuarie.

“Hotărârea filialei judeţene are la bază aportul hotărâtor al liderului liberal la obţinerea rezultatelor electorale foarte bune ale partidului obţinute în mandatul acestuia şi la gestionarea crizei COVID-19, cea mai dificilă perioadă prin care a trecut România în ultimii 30 de ani. Aceasta dovedeşte menţinerea pe aceeaşi poziţie de seriozitate şi încredere a liberalilor băcăuani faţă de actualul şi viitorul preşedinte”, a precizat Viorel Miron.

Acesta a adăugat că, sub conducerea lui Ludovic Orban, PNL a preluat guvernarea, iar ca preşedinte al Camerei Deputaţilor acesta şi-a asumat modernizarea procesului legislativ conform programului de guvernare 2020 – 2024.

“Susţinem continuarea mandatului de preşedinte al Partidului Naţional Liberal de către Ludovic Orban ca o garanţie pentru consolidarea celui mai puternic partid de dreapta din România, singurul în măsură să asigure dezvoltarea şi modernizarea României, în parteneriat cu preşedintele României, Klaus Iohannis”, a arătat preşedintele interimar al PNL Bacău. 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentPreședintele Iohannis: Între România şi Israel există relaţii privilegiate, cu caracter strategic
Articolul următorVIDEO Dezvăluiri-bombă la Culisele Statului Palalel: Un angajat Romprest a prezentat toate ilegalitățile mafiei gunoaielor