Fostul primar George Scripcaru și-a dat demisia din Consiliul Local în urmă cu puțin timp. Acesta a declarat pentru Newsbv că va rămâne un simplu membru în PNL, în continuare.

 „Stabilisem anul trecut, de comun acord şi cu preşedintele interimar de la municipiu, Sebastian Rusu, şi la solicitarea colegilor noi validaţi în Consiliul Local, să rămân o perioadă de câteva luni, până când capătă experiență. Consider că acum s-au împlinit cele câteva luni și s-au încheiat ca fost consilier municipal. Rămân un simplu membru în acest partid și sper să reușească cei care sunt acum la nivelul deciziei atât politice, la nivelul partidului, cât și în administrație, să împlinească proiectele care sunt într-o anumită fază de dezvoltare ale municipiului, pentru că are de câștigat întreg județul. Să sperăm…”,  a declarat George Scripcaru, primar al municipiului Brașov din 2004, până în 2020, pentru Newsbv.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentLudovic Orban, apel la unitate în partid înaintea alegerilor locale anticipate. Cum se apără după acuzațiile de trădare
Articolul următorDaniel Fenechiu: ”Constat că vântul schimbării este destul de prezent în PNL”