Orașul care a dat țării un premier și un ministru arată ca un adevărat sat! Din păcate, nu vorbim de peisajele pitorești puse în valoare sau de atmosfera rurală de altădată. Ci de lipsa apei, a canalizării sau, deși poate fi greu de crezut, a asfaltului. În orașul Videle, din Teleorman, căci despre el vorbim, sute de oameni nu au acces la utilități de bază în 2020. Candidatul liberal la șefia Consiliului Județean Teleorman, Eugen Pîrvulescu, susține că și proiectele începute în ultimii ani au mari probleme. 

Locuitorii din Videle pot spune că au dat țării un premier, un ministru și un secretar de stat. Dar, deși mulți s-ar aștepta ca mica urbe din Teleorman să aibă de toate, nu prea are nimic. Sute de oameni își trăiesc viața fără condiții elementare într-un oraș european. 

”Am fi zis ca suntem in varf de munte intr-un sat unde nu se poate ajunge cu utilaje. Suntem la Videle, orasul renumit pentru vedetele care au condus Romania, pentru Viorica Dăncilă, Carmen Dan, dar din nefericire această conducere nu a dus si la dezvoltarea orasului Videle”, a spus EUGEN PÎRVULESCU, candidatul PNL la șefia Consiliului Județean Teleorman.

În cartierul Furculești din oraș, oamenii trăiesc ca la țară. 

”70% din cartier nu are alimentare cu apa, nu are canalizare si dupa cum vedeti niciun petic de asflt. În 2012, pe fonduri europene, a demarat un proiect pentru canalizare. Astazi, cand vorbim, străzile care au conducta montata, toata deversarea si tot ce inseamna ape uzate merg în paraul de jos. Trebuie de urgenta facuta o statie de epurare in partea de jos a raului”, a explicat Eugen Pîrvulescu.

Dezamăgiți, oamenii spun că de 20 de ani li s-au tot promis condiții mai bune. 

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedentPremierul Orban: Vom continua restructurarea pe baze moderne a Marinei Române, atât cea civilă, cât și cea militară
Articolul următorEdiție specială Jocuri de Putere: „Cei șapte samurai care vor sa salveze Bucureștiul din ghearele roz ale unei echipe ce s-a pierdut cu… Firea”