Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, l-a ironizat din nou pe liderul PSD Marcel Ciolacu, pe fondul disputei pe care cei doi politicieni o poartă de la distanță. Bogdan a afirmat, la un post TV, că nimeni nu-i poate interzice să participe la ședințele coaliției, mai ales cineva din afara partidului.

„S-a înscris Marcel Ciolacu în PNL? Că asta e un Breaking News, dacă s-a înscris. Eu sunt ales de 5.000 de oameni, reprezentant al celor 240.000 de membri ai PNL, ca prim-vicepreședinte al PNL cu cel mai mare număr de voturi după președinte. Practic, sunt al doilea om votat (….)Tot atunci, Consiliul Național, reieșit în urma congresului a hotărât ca cei patru prim-vicepreședinți ai partidului și secretarul general, plus președintele ales al partidului, să participe în Consiliul de Coordonare al Coaliției”, a spus Rareș Bogdan, la un post TV.

Europarlamentarul a opinat, totuși, că este posibil să fie „doar o vorbă aruncată, nimic altceva.”

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentDan Motreanu (PNL) explică importanța creșterii sustenabile a pensiilor
Articolul următorMotreanu, despre Ciolacu: “Un fel de Ilie Moromete” în relația cu liberalii. Social-democrații, acuzați că pun presiune pe primarii PNL