Fostul premier Theodor Stolojan aruncă bomba. Acesta îl vede pe Nicolae Ciucă drept un potențial candidat al PNL pentru Cotroceni, în condițiile în care, potrivit spuselor sale, liberalii nu au deocamdată alt variantă, iar Ciucă are o imagine bună.

Fostul premier Theodor Stolojan afirmă, referindu-se la o candidatură a liderului PNL Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale, că deşi nu este un personaj carismatic, acesta „este un om care are o integritate clară, are un caracter clar, are nişte realizări foarte clare”, potrivit news.ro.

De asemenea, este de părere că liberalii care îl critică dur pe primarul general al Capitalei „exagerează”, el fiind de părere că „cei care trăiesc în Bucureşti văd deja că lucrurile se schimbă”. În opinia lui Stolojan, PNL nu ar trebui să renunţe la asocierea cu primarul general al Capitalei.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentAvertismentul lui Tănase Stamule: Renumele PSD de partid cu care se poate discuta aplicat pe teme economice, este distrus de o serie de consilieri neocomuniști
Articolul următorToate femeile sus! Sorin Grindeanu, linșat în spațiul public: și-a abandonat soția la Timișoara și s-a înconjurat de tinere focoase la București