Deputaţii PNL de Brăila Antoneta Ioniţă şi Vasile Varga solicită, într-un comunicat dat marţi publicităţii, demiterea managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Brăila, Delia Râşnoveanu, pe care îl acuză de “incompetenţă şi amatorism” şi îi reproşează că, în ultimele două luni, “n-a reacţionat niciodată ca un manager responsabil şi implicat”.

“Incompetenţă şi amatorism, aşa s-ar putea rezuma modul în care este condus Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila. Un management defectuos, la care asistăm de câţiva ani şi pe care PSD refuză să îl constate şi să îl schimbe. De situaţia de la Spitalul Judeţean, instituţie aflată în coordonarea Consiliului Judeţean Brăila, se fac vinovaţi toţi cei care insistă să o menţină în funcţie pe Delia Râşnoveanu, un manager ‘de nota 6’, după cum a constatat chiar fostul ministru PSD al Sănătăţii, Sorina Pintea. Dezastrul de la Spitalul Judeţean Brăila a fost semnalat în nenumărate rânduri de pacienţi, de aparţinători, de medici şi de asistente, de Cătălin Boboc, prefectul judeţului Brăila, a cărui implicare în prevenirea răspândirii epidemiei de coronavirus a limitat proporţiile unui posibil dezastru. În ciuda tuturor acestor semnale, Francisk Chiriac, preşedintele Consiliului Judeţean, şi conducerea PSD Brăila s-au încăpăţânat să o protejeze pe Delia Râşnoveanu”, se arată în comunicat, potrivit agerpres.ro.

Articolul precedentJocuri de Putere în această seară de la ora 23:00, cu Oreste Teodorescu și invitații săi!
Articolul următorGuvernul acuză Senatul că prin adoptarea proiectului de lege privind măsurile în stare de alertă, a pus mai presus lupta politică decât lupta împotriva virusului