Trecerea tacită prin cele doua camere parlamentare a proiectelor UDMR privind autonomia ținutului Secuiesc și a oficializarii limbii maghiare in Transilvania ne demonstreaza un lucru înfiorător! Majoritatea parlamentara toxica din jurul PSD confunda nepermis termenul tacit cu tăcerea nepăsătoare discreditand iremediabil jurământul politicienilor cu mana pe Biblie ca vor face totul pentru propasirea spirituala și materială a poporului roman! Poate data viitoare ar fi mai nimerit ca unii d’alde Hunor, Ciolacu, Ponta, Tariceanu ar trebui sa jure credința steagului Ungariei, ar fi mai cinstit… măcar sa nu rămână cei naivi cu impresia ca sintagma mândri ca suntem romani e suficientă, dacă riscam prin complicitatea unor lași, sa ruinam unitatea indivizibilă a statului…Monstrozitatea atacului la siguranța naționala a României condus de abilul UDMR cu complicitatea “tacită” a pesedistilor l-a făcut pe un ministru din guvernul spaniol, confruntat ci violentele separatiștilor catalani sa întrebe oficialii romani: Ați înnebunit cumva? 

Dar ceea ce va rămâne in istoria complicata a vremurilor pe care le trăim este ca in plină pandemie, când societatea este răvășită, oamenii se supun disciplinați restructiilor, medicii își risca viețile intr-un război cu virusul chinezesc, economia intra in recesiune, un grup de trădători de neam și țara acționează silențios la destabilizarea României…așa ceva nu poate fi nici uitat, dar nici iertat! 

Sa faci troc politic cu dușmanii României este o crima! Pai bine bre, veneticilor, ați prăduit tot, ați vândut pe nimic tot ce ar fi putut reprezenta motoarele capitalului autohton, acum ne scoateți la mezat și sufletele? Le strig răspicat in fata celor 329 de parlamentari romani, indiferent de etnie, care au consimțit la desfigurarea României ca se răsucesc in mormânt eroii care și-au dat sângele pentru reîntregirea patriei in cele doua Războaie Mondiale și ca duhurile lui Mihai Viteazu, Horea, Cloșca și Crisan, Mihai Viteazu, Iuliu Maniu și a tuturor martirilor neamului românesc va vor bântui pana la sfârșitul vieților voastre mizerabile! 

Iar hunilor din UDMR le pun câteva întrebări simple: De ce aveti nevoie de o enclavă pe pământul străbun? De ce ne agresati sistematic încercând sa deveniți stapani plini de privilegii peste un teritoriu care va hrănește cu lapte și miere de peste opt secole de când ați descălecat pe aici? Dacă nu sunteți recunoscători tolerantei și prieteniei cu care ați fost îmbrățișați, de ce nu plecați in Ungaria, ca tot aveți dubla cetățenie? 

Fierbe sângele in mine văzând cum suntem înjunghiați pe la spate cu largul concurs al lui Kurtos Ciolacu, care a făcut blat cu extremiștii maghiari, omorând orice dezbatere publica, pe șest, in plină pandemie, sperând ca opinia publica, prinsă in vâltoarea pandemiei nu va reacționa la timp…pe unguri ii pot înțelege, sunt pragmatici, știu ce vor și fac tot ce le sta in putința pentru a-și atinge scopurile, dar nu ma împac deloc cu ideea trădării unor politicieni neaoși! Boala grea aceasta trădare in ADN- ul nostru…de la Burebista la Tudor Vladimirescu, de la Mihai Viteazul, la Ion Antonescu, de la Constantin Brâncoveanu la Maniu și Mihalache vedem un Sir odios de trădări și compromisuri. 

Cine să mai creadă în Parlamentul României, în orice ar fi pe masa de lucru a acestor nevolnici ticăloși? România pare o țară neguvernabilă, iar primejdia cea mare nu vine de la Coronavirus ci de la microbul trădării de neam și țara.

Articolul precedentIeșirea din era lui „merge și-așa“!
Articolul următorPremierul Ludovic Orban: Tudorel Toader este o ruşine pentru România!